PROGRAMUL 4
“Parteneriate in domeniile prioritare”

ANUNTURI

Cautare 2008-10

2008-10-06:
In atentia contractorilor Programului Parteneriate - Competitia 2008
In urma procedurilor de introducere si de validare a contractelor de finantare on line, va informam ca, pana in data de 6 octombrie 2008, a fost validat un procent de 80% din numarul total.
Termenul limita pentru validarea, de catre contractori, a informatiilor on line, este 8 octombrie 2008.
In atentia celor care nu au terminat de validat contractele on line: nu lucrati cu versiuni neactualizate! Puteti sa pierdeti timp pretios!
In atentia celor care au contractele validate de catre monitorii CNMP: nu listati contractele in doua exemplare, decat cu aplicatiile actualizate!
Dupa ce ati validat contractele on line, urmeaza etapa validarii de catre monitorii CNMP. In cazul in care au fost depistate anumite probleme, acestea va vor fi aduse la cunostinta in doua moduri: printr-un email transmis catre Directorul de Proiect si printr-o informare in aplicatia dumneavoastra on line. La accesarea aplicatiei veti primi un mesaj scurt care va atentioneaza in legatura cu paginile unde au existat probleme. In acele pagini veti gasi doua butoane noi, unul de tip “Info”- care va detalia problema , si unul de tip “Re-validare” - care trebuie actionat doar dupa ce ati rezolvat problemele semnalate.
Dupa ce, intrand in aplicatia dvs. on line, gasiti pe prima pagina scris: “Status: contract dvs. a fost validat, si poate fi listat“, va rugam sa verificati ca folositi ultima versiune a aplicatiei (data este cea de pe site), si sa procedati la listarea documentelor care vor fi semnate in 2 exemplare.


2008-10-31:
In atentia contractorilor Programului Parteneriate - Competitiile 2007 si 2008
Sumele aferente raportarilor din lunile noiembrie si decembrie 2008 au suferit modificari.
Va rugam sa consultati paginile de Monitorizare aferente competitiilor la care aveti proiecte finantate pentru a va pune la curent cu modificarile respective.
Va multumim.
- Competitia 2007
- Competitia 2008