PROGRAMUL 4
“Parteneriate in domeniile prioritare”

ANUNTURI

Cautare 2008-06

2008-06-11:
In atentia contractorilor Programului PARTENERIATE
Centrul National de Management Programe a realizat mai multe intalniri cu contractorii reprezentati de catre directorii de proiecte si/sau responsabilii economici. In cadrul acestor intalniri s-au pus o serie de intrebari ale caror raspunsuri le puteti gasi in pagina de Intrebari frecvente monitorizare.


2008-06-11:
In atentia contractorilor Programului PARTENERIATE
Modelul de Certificat de Audit Financiar poate fi descarcat din pagina de Monitorizare.


2008-06-16:
In atentia contractorilor Programului PARTENERIATE
In urma discutiilor avute cu directorii de proiecte, cu prilejul celor trei intalniri organizate de catre CNMP la Sinaia, s-au hotarat urmatoarele:
1. Raspunsurile la toate modificarile solicitate prin e-mail de catre monitorii tehnico-stiintifici si/sau economici vor fi depuse la secretariatul CNMP, insotite de "Fisa de depunere documente", in vederea obtinerii numarului de inregistrare.
2. Pana la data de 25 iunie 2008, Conducatorii proiectelor (reprezentantii legali ai entitatilor contractoare), vor transmite prin fax, la secretariatul CNMP, in atentia directorului Programului 4 - Parteneriate in domeniile prioritare:
- numele si prenumele responsabilului economic al proiectului/proiectelor;
- datele de contact ale acestuia, inclusiv adresa electronica si telefonul.


2008-06-16:
In atentia contractorilor Programului PARTENERIATE
In urma discutiilor avute cu directorii de proiecte, cu prilejul celor trei intalniri organizate de catre CNMP la Sinaia, in aprilie-mai 2008, s-a hotarat ca sa fie publicat textul integral al comunicarii referitoare la aspectele etice ale cercetarii stiintifice, cu referire in special la proprietatea intelectuala. Acest text poate fi accesat aici.


2008-06-24:
In atentia contractorilor Programului PARTENERIATE
Va rugam ca pana la data de 01.07.2008 sa ne transmiteti prin fax (311.59.92), in atentia directorului Program 4 – Nicolae NAUM, urmatoarea situatie referitoare la stadiul in care se afla procesul de atestare/acreditare al entitatii, conform HG 551/2007 si OG 57/2002.
1. Conducatorul de proiect (denumire completa), numar contract si domeniul CD:
- acreditat/atestat cu decizia numarul...;
- in curs de acreditare/atestare;
- nu s-a depus dosar pentru acreditare/atestare.
2. Aceeasi situatie se prezinta si pentru fiecare partener in parte.